Giro uomo logo

O nama:

 

GIRO UOMO postoji od 2005. godine sa ciljem da približimo italijanske brendove srpskom tržištu sa fokusom na manje proizvođače prepoznatljivog italijanskog dizajna i izuzetnog kvaliteta.

Između ostalog kod nas možete pronaći brendove:
IMPULSO, MONTECHIARO, NINO MARINI, TIPO`S, RE del MARE, FB, Ascot sport, Sea Barrier, LE CAMP

Kompanija Maglificio Liliana koju su 1969. godine pokrenuli Egidio Lorenzoni i njegova supruga Liliana ja danas poznata u celom svetu sa svojim brendovima “Made in Italy”. Cilj komapnije je proizvodnja artikala s najvećom mogućom pažnjom i kvalitetom  za potrošače koji uvek traže najnovije modne proizvode izrađene u Italiji. Fina pređa, poput kašmira, svile, finog pamuka i merino vune, pretvorena je u jedinstvene i kvalitetne artikle.

IMPULSO

Atikli visokog nivoa kvaliteta i praktičnosti koji mešaju tradiciju sa modernim i sportskim životnim stilom nadahnutim ekskluzivnim nautičkim svetom. Duh ovog sporta nalazi se u trezvenim i strogim nautičkim bojama, gdje su istaknuta plava, bela i crvena, a u letnjoj kolekciji se pridružuju i jarke boje, poput žute, naranaste, tirkizne i limete. Strast prema detaljima obeležava svaki pojedini komad raznim rešenjima: vezovi, aplikacije, kontrastni materijali, posebni šavovi, preciznost  u završnoj obradi čine svaki pojedini predmet jedinstvenim. Osobe koji nose IMPULSO  su svesni svoje elegancije i spremni za nove izazove.

 impulso.cloud.

MONTECHIARO

Brend MONTECHIARO otkriva nove vidike, a pritom ne zaboravljajući prošlost I majstorstvo “made in Italy”. Sofisticirano šivanje i obrada, žakard i intarzija koji se poigravaju širokim rasponom boja i finim pređama.

montechiaro.cloud.

 

Izgled prodavnice Giro Uomo
Montechiaro Logo
Giro uomo logo

Kontaktirajte nas

Trnska 3, 11000 Beograd, Srbija

girouomo@gmail.com

(+381) 62 20 10 02

Radno vreme

Pon - Pet: 14:00-19:30

Subota: 10:00-14:00

Zapratite nas

Copyright © 2020 Str “Giro”. Izrada web sajtova naKlik - Web servisi